Enorme belangstelling; alle woningen toegewezen

Enorme belangstelling; alle woningen toegewezen

Na de start verkoop op 18 mei 2021 is sinds 30 mei de inschrijfperiode gesloten. We hebben een overweldigend aantal inschrijfformulieren mogen ontvangen. Bedankt voor jullie interesse! Alle 36 woningen hebben we inmiddels kunnen toewijzen aan deze belangstellenden (onder optie) en er is een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten.

Heb je ingeschreven?
Heb jij je ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan heb je van de makelaar ondertussen vernomen of je een woning toegewezen hebt gekregen. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met de makelaars.

Te laat met inschrijven en toch belangstelling?
Houd dan deze website in de gaten. Het kan natuurlijk zijn dat er, ná de verkoopgesprekken en het aanspreken van de reservelijst, alsnog woningen beschikbaar komen. Op de website kun je zien of er woningen vrijkomen via de kavelkaart. Daarop houden we de stand van de verkoop bij. Zoals je kunt zien zijn alle woningen op dit moment onder optie.

Vragen?
Wil je meer informatie over de woningen en graag op de reservelijst genoteerd worden of heb je andere vragen dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met een van de makelaars:  
Van de Zande Makelaardij: 073-5111999 / vlijmen@zande.nl
Staete Makelaars: 073-5117000 / nieuwbouw@staete.nl