Fase 2 op 30 april in pre-sale

Fase 2 op 30 april in pre-sale

Goed nieuws want op 30 april starten we met de pre-sale van fase 2!

In Fase 2 bouwen we 36 koopwoningen: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 15 hoek- en tussenwoningen, 7 gelijkvloerse woningen en 4 boven- en benedenwoningen. De architectuurstijl lijkt erg op die van fase 1 maar is weer net een beetje anders. Binnenkort kunnen we de eerste impressies laten zien.

Hoe ver zijn we?
De verkoop komt steeds dichterbij en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een pre-sale!

Hoe werkt de presale?
Vanaf 30 april 11.00 uur vind je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie die voorhanden is. Zo zie je er de circa perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het pre-saleformulier invullen. Als je het pre-saleformulier vóór 9 mei 2021 invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Start verkoop op 18 mei
Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die vanaf 18 mei online zal plaatsvinden. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst beschikbaar. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken (uiterlijk 30 mei). 

Op de hoogte blijven?
Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de presale en de start verkoop en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.