Inschrijven voor pre-sale fase 2 nu mogelijk!

Inschrijven voor pre-sale fase 2 nu mogelijk!

Schrijf je uiterlijk 9 mei in en krijg voorrang bij de start verkoop op 18 mei

Hoe ver zijn we?
De verkoop komt steeds dichterbij en veel geïnteresseerden vragen bij de makelaars om meer informatie en willen zich graag al inschrijven. Speciaal voor deze 'vroege vogels' starten we daarom vanaf vandaag, in aanloop op de officiële verkoop, met een pre-sale. Op deze website vind je vanaf nu volop informatie over de 36 nul-op-de-meterwoningen die op 18 mei in verkoop gaan. Vul je uiterlijk 9 mei het pre-saleformulier in dan krijg je voorrang als de officiële verkoop van start gaat. 

De verschillende woningtypes in vogelvlucht
Vanaf nu tref je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. In Tot Morgen fase 2 komen 36 nul-op-de-meter-woningen: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 7 gelijkvloerse woningen, 15 hoek- en tussenwoningen, 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen. Een mooie mix in modern-landelijke stijl. Dit zijn de woningen in vogelvlucht:

  • Twee-onder-een-kapwoning: in deze sfeervolle, lichte gezinswoning vindt ieder zijn eigen plekje. Met garage, brede oprit en eigen achterom.
  • Gelijkvloerse woning: eten, wonen, douchen en slapen, alles kan hier op de begane grond. Op de verdieping is volop extra ruimte. De ligging is subliem: pal aan de waterslinger.
  • Hoek- en tussenwoningen: modern-landelijke woningen met veel variatie in gevelontwerpen en tuinoriëntaties.
  • Benedenwoning: je eigen plekje in een gelijkvloerse woning met heerlijke, zonnige tuin dicht bij het gezellige groene buurtpleintje.
  • Bovenwoning: verrassende woning met aparte woon- en slaapverdieping, 2 slaapkamers en een royaal dakterras.

Op de website vindt je per woningtype en bouwnummer meer informatie, zoals perceeloppervlaktes, plattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra de bouwkosten bekend zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan. Bekijk het woningaanbod hier.

Hoe werkt de pre-sale?
Heb je een voorkeur voor een bepaald bouwnummer dan kun je het online pre-saleformulier invullen. Vul je het uiterlijk 9 mei 2021 in, en besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we.

Start verkoop moment
Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief en/of de pre-sale dan ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die van 18 mei tot en met 30 mei plaatsvindt. Op dat moment is ook de brochure en definitieve prijslijst beschikbaar. Je kun je dan inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Er is vanaf 18 mei ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars.