Inschrijven voor pre-sale is nu mogelijk!

Inschrijven voor pre-sale is nu mogelijk!

Schrijf je voor 6 mei in en krijg voorrang bij de start verkoop op 16 mei

Hoe ver zijn we?
De verkoop komt steeds dichterbij en veel geïnteresseerden vragen bij de makelaars om meer informatie en willen zich graag al inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom vanaf vandaag 10.00 uur, in aanloop op de officiële verkoop, met een pre-sale. Op deze website vind je vanaf nu volop informatie over de 38 nul-op-de-meterwoningen die op 16 mei in verkoop gaan. Vul je vóór 6 mei het pre-saleformulier in dan krijg je voorrang als de officiële verkoop van start gaat. 

De verschillende woningtypes in vogelvlucht
Vanaf nu tref je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. In Tot Morgen, grenzend aan het park en de waterslinger, komen 38 nul-op-de-meter-woningen: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 5 patio's, 19 hoek- en tussenwoningen, 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen. Een mooie mix in modern-landelijke stijl. Dit zijn de woningen in vogelvlucht:

  • Twee-onder-een-kapwoning Parkzicht: een zee van ruimte op een fantastische locatie met uitzicht op het wijkpark.
  • Twee-onder-een-kapwoning Waterslinger: een eigenzinnig vormgegeven gezinswoning om verliefd op te worden. Aan het water, met een heerlijke veranda voor het huis.
  • Patiowoningen: gelijkvloers wonen met volop extra ruimte op de verdieping. Keus uit vrijstaande of twee-onder-een-kapvariant.
  • Hoek-en tussenwoningen: modern-landelijke woningen met veel variatie in de gevel. Wil je een veranda, een garage of ga je voor het 'buitenbeentje' met extra ruimte en daglicht? 
  • Benedenwoning: je eigen plekje in een gelijkvloerse woning met heerlijke, zonnige tuin dicht bij het gezellige buurtpleintje en het park om de hoek.
  • Bovenwoning: verrassende woning met aparte woon- en slaapverdieping, 2 slaapkamers en een royaal dakterras op het zuiden.

Op de website vindt je per woningtype en bouwnummer meer informatie, zoals perceeloppervlaktes, plattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra de bouwkosten bekend zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan. Bekijk het woningaanbod hier.

Hoe werkt de pre-sale?
Heb je een voorkeur voor een bepaald bouwnummer dan kun je het online pre-saleformulier invullen. Vul je het vóór 6 mei 2020 in, en besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we.

Start verkoop moment
Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief en/of de pre-sale dan ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die op 16 mei (online) plaatsvindt. Op dat moment is ook de brochure en definitieve prijslijst beschikbaar. Je kun je dan inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Er is op 16 mei ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en kopersbegeleider.