Start verkoop 16 mei, bezoek online woonmarkt op geerpark.nl

Start verkoop 16 mei, bezoek online woonmarkt op geerpark.nl

De 38 nul-op-de-meterwoningen van Tot Morgen fase 1 gaan op 16 mei in verkoop. Op deze dag vindt ook de online Woonmarkt van Geerpark plaats. Nu dit jaar de woonmarkt fysiek niet mogelijk is vanwege de coronacrisis, draaien wij het om: we komen online naar jou toe! Van 11.00-13.00 uur is op geerpark.nl het complete actuele woonaanbod te vinden en zitten makelaars klaar voor alle vragen.

Programma en contactmogelijkheden
Tijdens de online woonmarkt presenteren de ontwikkelaars en de Kavelwinkel onder andere met video’s het totale aanbod van nieuwe woningen en kavels. Je kunt de markt bezoeken via www.geerpark.nl. Daar komt een speciale pagina met alle informatie én je kunt tussen 11.00 en 13.00 uur direct (online) in gesprek om de antwoorden op je vragen te krijgen. De makelaars van Tot Morgen zijn daarnaast telefonisch de hele dag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Beide kantoren zijn tijdens de woonmarkt open van 10.00 tot 13.00 uur voor vragen of het afhalen van een brochure (maak hiervoor vooraf wel een telefonische afspraak ivm corona!).

Inschrijven tot 27 mei
De toewijzing is niet op volgorde van inschrijving. Iedereen kan tot 27 mei 18.00 uur inschrijven. Inschrijvers van de pres-sale hebben bij de toewijzing voorrang. Meer informatie volgt op 16 mei.

Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de pre-sale dien je het online inschrijfformulier in te vullen voor je definitieve inschrijving en voorkeurskeuze!