Verkoop fase 2 gestart, schrijf in t/m 30 mei

Verkoop fase 2 gestart, schrijf in t/m 30 mei

De verkoop van project Tot Morgen in Vlijmen is gestart, de inschrijving is geopend! 
Vanaf nu zijn alle verkoopstukken online beschikbaar op deze website onder het kopje downloads. Hier vind je o.a. de verkoopbrochure, de prijslijst, de verkoopprocedure, technische omschrijving, verkooptekeningen en de beknopte koperskeuzelijst. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaars die je graag van alle informatie over de woningen en bouwnummers voorzien. Heb je liever een gedrukt exemplaar van de verkoopbrochure? Vraag deze dan op bij de makelaars, zij sturen je deze graag toe. Of haal loop even binnen bij de makelaarskantoren van Staete of Van de Zande.

Online inschrijven
Je kunt je tussen 18 mei en 30 mei 2021 (uiterlijk 18:00 uur) online inschrijven op één of meerdere woningen van je voorkeur. Je kunt maximaal tien voorkeuren aangeven (ga naar het inschrijfformulier). Vul je het inschrijfformulier online in dan komt het na verzending automatisch bij de makelaar terecht. Hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan contact op met de makelaar.

Toewijzing
De toewijzing van de woningen vindt plaats vanaf 31 mei. Wij zullen je dan persoonlijk berichten als wij één van de woningen van je voorkeur aan jou kunnen toewijzen. Aansluitend zullen de informatieve gesprekken worden ingepland met de makelaars. De volgorde van inschrijving is niet van belang bij de toewijzing. Inschrijvers van de pre-sale hebben voorrang. 

Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de pre-sale dien je het online inschrijfformulier in te vullen voor je definitieve inschrijving en voorkeurskeuze!

Meer informatie
Onder downloads tref je alle beschikbare informatie aan. Hier tref je tevens de verkoopprocedure en het reglement van inschrijving. Lees deze aandachtig door alvorens je je inschrijfformulier invult. We verzoeken nadrukkelijk om één inschrijfformulier per gezin/familie in te vullen.