We zijn begonnen met de bouw

We zijn begonnen met de bouw

De bouw van fase 1 is deze week gestart. In deze eerste fase van het nieuwe deelgebied Tot Morgen bouwen we in totaal 66 woningen: 38 koopwoningen en 28 sociale huurwoningen voor Woonveste. Alle woningen zijn nul-op-de-meter. 

Tot Morgen komt ten noorden van het centrale park. Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht. Er komen twee-onder-een-kapwoningen in meerdere types en rijwoningen. Speciaal voor de doelgroep 1- en 2 persoonshuishoudens worden er ook boven- en benedenwoningen gebouwd. In de huur realiseren we voor Woonveste 6 levensloopwoningen en 22 eengezinswoningen. Volgens planning start de verhuur in het derde kwartaal.  Alle woningen zijn ontworpen door Architect Visser en Bouwman. De eerste woningen zijn naar verwachting eind 2021 klaar. Eind eerste kwartaal wordt het totale project opgeleverd.

Schrijf je in voor nieuwsbrief fase 2

Dit voorjaar gaat de verkoop van Tot Morgen fase 2 van start. Hier komen 36 koopwoningen. Ook in dit deel zit weer een mooie mix van verschillende woningtypes. Voor ieder wat wils dus. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en als eerste uitgenodigd worden voor de start verkoop? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.